ΕΛΛΑΔΑ

Κάρπαθος: Σάλος με καταγγελία πως τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια

Κάρπαθος: Σάλος με καταγγελία πως τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια
Pixabay

Οργή έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο βίντεο από κατάστημα εστίασης στην Κάρπαθο που απεικονίζει κάποιους να αλευρώνουν ψάρια και να τα τηγανίζουν ζωντανά.

Τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί κάτω από το επίμαχο βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρά, γεγονός που δείχνει τον αποτροπιασμό που έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο βίντεο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ρίχνουν τα ψάρια στο αλεύρι ενώ εκείνα φαίνεται πως είναι ζωντανά και στη συνέχεια τα τοποθετούν στο καυτό λάδι με εκείνα να σπαρταρούν.

Σύμφωνα με τα karpathiakanea το βίντεο αυτό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και υπάρχει καταγγελία που ήδη ερευνά η Αστυνομία της Καρπάθου. Μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία αν και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου».

Φιλοζωικές οργανώσεις έχουν αναδείξει το θέμα, με τη «Νέμεσις» την Πανελλήνια Οργάνωση για το περιβάλλον, τα ζώα και την κατάργηση του κυνηγιού, να αναφέρει σε μήνυμα της πως: «Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται (έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Απολογήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ

Ηράκλειο: Άρπαξε από τα μαλλιά και κλώτσησε την 72χρονη μητέρα του

Πάτρα - Τροχαίο: Νεκρός 30χρονος δικυκλιστής, πατέρας ανήλικου παιδιού