ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εφιαλτική εκδρομή για Κύπριους μαθητές - Τι καταγγέλουν γονείς

Θεσσαλονίκη: Εφιαλτική εκδρομή για Κύπριους μαθητές - Τι καταγγέλουν γονείς
Sigmalive

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για το ξενοδοχείο που έπρεπε να μείνουν τα παιδιά 

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για μαθητές από την Κύπρο, καθώς βρέθηκαν σε ξενοδοχείο - τρώγλη με κατσαρίδες και σπασμένα πλακάκια.

Γονέας ενός από τους μαθητές που βρέθηκε στην εν λόγω εκδρομή μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ της Κύπρου και προχώρησε σε σοκαριστικές καταγγελίες για τις συνθήκες υγιεινής του ξενοδοχείου, στο οποίο θα έμεναν το παιδί του και οι συμμαθητές του.

Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι γονείς, μέχρι τις 5 το πρωί, όπως είπε χαρακτηριστικά, επικοινωνούσαν με τους καθηγητές που συνόδευαν τα παιδιά, προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

«Το ταξιδιωτικό γραφείο λέει ότι δεν βρήκαν άλλο ξενοδοχείο και ότι τα δωμάτια θα καθαριστούν. Γιατί δεν ήταν καθαρά τα δωμάτια από πριν; Ποιος έλεγξε τις συνθήκες υγιεινής; Με ποια κριτήρια επέλεξαν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο», αναρωτήθηκε ο πατέρας.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε φαίνονται κατσαρίδες να περπατούν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, ενώ η πισίνα είναι εμφανώς λερωμένη και τα πλακάκια σπασμένα. Ακόμα και στα δωμάτια τα μπάνια φαίνονται βρώμικα.

Μάλιστα όπως είπε ο πατέρας μαθητή, δεν θα δεχόταν κανένας γονέας που έχει δώσει 625 ευρώ για μία εκδρομή, να μείνει το παιδί του σε ένα ξενοδοχείο σαν αυτό.