ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισίας: Σε σοβαρή κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μηχανή με τη γιαγιά του

Κηφισίας: Σε σοβαρή κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μηχανή με τη γιαγιά του
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Η γιαγιά του παιδιού διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ το 3χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Παίδων.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο παρασύρθηκε μαζί με τη γιαγιά του από μοτοσικλετιστή στη Λεωφόρο Κηφισίας, σήμερα (1/6) το πρωί.

Το παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που διέσχιζε το δρόμο με τη γιαγιά του στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν ο μοτοσικλετιστής παρέσυρε γυναίκα και παιδί στη συμβολή με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η 70χρονη γυναίκα με το παιδάκι βρίσκονταν στα μισά του δρόμου όταν η μηχανή έπεσε πάνω τους.

Η γυναίκα διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό και το 3χρονο κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων. Το παιδάκι, μάλιστα, είχε αιμορραγία.

Πρόκειται για το 4ο τροχαίο με παράσυρση πεζού που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Δείτε φωτογραφίες:

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δύο ημέρες

Η μία τραγωδία μετά την άλλη συμβαίνει και μία ακόμα ήρθε να προστεθεί στον κατάλογο των τροχαίων.

Ένας 50χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λ. Αλεξάνδρας και σκοτώθηκε. Ο άνδρας διέσχιζε το δρόμο -σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση- και παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη.

Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από ΙΧ.

Το τρίτο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όπου ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις