ΕΛΛΑΔΑ

Κάρπαθος: Ξύπνησε ο 11χρονος Μανώλης στην Εντατική - Είχε τραυματιστεί με το ποδήλατο

podilato
αρχείου intime

Ο μικρός με αεροδιακομιδή είχε μεταφερθεί στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική του Παίδων

Ευχάριστα τα νέα για τον 11χρονο Μανώλη, ο οποίος τραυματίστηκε, μετά από πτώση από το ποδήλατό του στην Κάρπαθο, την περασμένη Δευτέρα.

Ο μικρός είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν στην Εντατική του νοσοκομείου Παίδων στην Αθήνα, και η μητέρα του μετέφερε τα νέα για την υγεία του, σύμφωνα με τα karpathiakanea.gr :

Καταρχάς ευχαριστώ όλους για της προσευχές, ο ΘΕΌΣ μας άκουσε και έκανε το θαύμα του!!! Μανώλης ξύπνησε είναι καλά!!! ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους Γιατρούς και προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού , Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου που έδωσαν τεράστια μάχη για το παιδί μου!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΆΣ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΕΙ Ο ΘΕΌΣ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ ♥️♥️♥️

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε στον παραλιακό, στα Πηγάδια Καρπάθου, όταν το αγόρι έπεσε από το ποδήλατο και χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου, όπου και διασωληνώθηκε, ενώ στη συνέχεια, έγινε αεροδιακομιδή στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην εντατική.