ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ο πεθερός έσωσε την 36χρονη από την οργή του αρραβωνιαστικού της – Σταθερή η κατάστασή της

Ηράκλειο: Ο πεθερός έσωσε την 36χρονη από την οργή του αρραβωνιαστικού της – Σταθερή η κατάστασή της
ekriti.gr

Ηράκλειο: Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της 36χρονης - Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 35χρονος.

Σε σταθερή κατάσταση και πάντως εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, νοσηλεύεται η 36χρονη γυναίκα, που χθες το βράδυ δέχθηκε επίθεση από το σύντροφό της με μαχαίρι.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που είχε χάσει. Το θύμα είχε δεχθεί δεκάδες μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Ο 36χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο άνδρας που επιτέθηκε στην αρραβωνιαστικιά του ωστόσο, εκείνος που τον αφόπλισε καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο ήταν ο πεθερός της και πατέρας του δράστη!

Το αιματηρό περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν ο 36χρονος φέρεται να τραυμάτισε την 36χρονη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια προχώρησε στον αυτοτραυματισμό του.

H γυναίκα σύμφωνα με περιοχές φέρεται να τραυματίστηκε με αρκετές μαχαιριές στην περιοχή του θώρακα ενώ ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 36χρονο σε αυτή την πράξη προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι ενώ στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις