ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Το σενάριο για το κριάρι που χτύπησε με μανία την 68χρονη και την τραυμάτισε θανάσιμα

Καβάλα: Το σενάριο για το κριάρι που χτύπησε με μανία την 68χρονη και την τραυμάτισε θανάσιμα

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινότητα του Ποδοχωρίου στην Καβάλα από τη δολοφονία μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο μαντρί της από τον ανιψιό της.

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται με τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα, η οποία βρέθηκε νεκρή από τον ανιψιό της έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κάτω από ένα δέντρο, περίπου 25 μέτρα από το ποιμνιοστάσιό της, έχοντας χάσει περίπου 2 λίτρα αίματος.

Ακόμα οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει στα αίτια του θανάτου της και εξετάζονται δύο σενάρια. Το πρώτο είναι αυτό της ανθρωποκτονίας και το δεύτερο η άτυχη γυναίκα να χτυπήθηκε από ένα κριάρι και να τραυματίστηκε θανάσιμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία, ενώ φως στο μυστήριο θα ρίξουν οι εξετάσεις DNA οι οποίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Πώς κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ο ιατροδικαστής;

Ο ιατροδικαστής είπε αρχικά πως τα χτυπήματα προσομοιάζουν με χτυπήματα που θα υποστεί κάποιος ο οποίος παρασυρθεί και τραυματιστεί από αυτοκίνητο.

Η γυναίκα φέρει κάταγμα στα πλευρά, στο στέρνο και στην δεξιά κλείδα, έχει ρήξη αριστερού πνεύμονα και επιφανειακή ρήξη σπλήνα.

Η γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη, μόλις 1.50 ύψος και 52 κιλά και είχε ενεργό οστεοπόρωση. Ο ιατροδικαστής απέκλεισε το γεγονός να έχει πεθάνει από ανθρώπινο χέρι στην περίπτωση αυτή, γιατί εάν την είχε χτυπήσει κάποιος η γυναίκα λόγω των τραυμάτων της δεν θα μπορούσε να διανύσει την απόσταση των 400 μέτρων από το μαντρί μέχρι το σπίτι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κριάρι είχε δείξε και στο παρελθόν επιθετικό χαρακτήρα και όλα τα ευρήματα «δείχνουν» επίθεση από το κριάρι.