ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τη σύζυγό του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τη σύζυγό του
youtube

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε μεγάλη αγάπη στη σύζυγό του, Μάχη. Είχαν χωρίσει και μετά από 13 χρόνια ήταν και πάλι μαζί

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη, το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουνίου μετά από μάχη που έδινε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» που είχε εισαχθεί με πνευμονικό οίδημα.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν παντρεμένος με τη Μάχη Φλωρινιώτη και είχαν δύο παιδιά την Άννα και τον Νίκο.

Οι δυο τους σπάνια έκαναν τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η τελευταία ήταν πριν 2 χρόνια στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα κοίτα», όπου είχαν μιλήσει για τον χωρισμό αλλά και την επανασύνδεση τους 13 χρόνια μετά.

«Δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις στο σπίτι μας [...] Δεν τον έχω ακούσει ποτέ αγανακτισμένο τον Γιάννη, ούτε να αρχίσει να βρίζει αλλά και να σου χαλάσει χατίρι. Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του. Αυτά τα χρόνια με έκαναν να τον εκτιμήσω περισσότερο και να ξεχάσω τα λόγια που του βάζανε. Όταν στη σχέση μπαίνουν τρίτοι άνθρωποι δεν ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες», είχε πει η Μάχη Φλωρινιώτη για τον σύζυγό της.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε αποκαλύψει για τη σύζυγό του: «Οι τρίτοι άνθρωποι ήταν οι μανάδες μας μπαίνανε στη μέση, μέχρι που μια φορά πλακωθήκανε στο ξύλο. Μόνο αυτές ήταν το εμπόδιο στη σχέση μας. Την μάνα μου, πριν παντρευτώ, την είχα σαν βασίλισσα και επειδή τα στερήθηκε μετά επειδή τα έκανα στη γυναίκα μου, στεναχωρήθηκε».