ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: «Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι» - Τι λέει ο αδελφός της άτυχης κτηνοτρόφου

Καβάλα: «Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι» - Τι λέει ο αδελφός της άτυχης κτηνοτρόφου

Καβάλα: Περιγράφει την αδελφή του ως άνθρωπο χαμηλών τόνων, που παντρεύτηκε σε πολύ νεαρή ηλικία και πέρασε μία ολόκληρη ζωή μαζί με τον σύζυγό της, σχεδόν πενήντα χρόνια 

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο αδελφός της 68χρονης κτηνοτρόφου η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας, αναφέροντας πως η πρώτη σκέψη που έκανε όταν άκουσε για το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας ήταν μήπως συνέβη κάτι με τον σύζυγό της.

«Εξεπλάγην όταν έμαθα για τον θάνατο της αδελφής μου. Στην αρχή έπαθα σοκ. Βρέθηκε λίγα μέτρα από το μαντρί πεθαμένη κάτω από μία ελιά. Μου έδωσαν την αίσθηση ότι ήταν ένας φυσιολογικός θάνατος από παθολογικά αίτια. Είπα να καλέσουν ένα ασθενοφόρο και την αστυνομία αφού βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο.

»Πήγε το ασθενοφόρο, διαπίστωσαν τον θάνατο και στη συνέχεια κάλεσαν ιατροδικαστή. Έπρεπε να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια. Από το γραφείο τελετών που καθυστερούσαν να παραλάβουν τη σορό, μου είπαν εν ψυχρώ πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Εκείνη την ώρα τρελάθηκα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τον ανιψιό της που είχαμε επικοινωνία.

»Του λέω "δεν πιστεύω να μας έκανε τίποτα ο θείος…". Με το ιστορικό που υπάρχει, φοβήθηκα. Το μυαλό μου εκεί πήγε γιατί τη φοβέριζε και την χτυπούσε», είπε αρχικά.

«Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι»

Περιγράφει την αδελφή του ως άνθρωπο χαμηλών τόνων, που παντρεύτηκε σε πολύ νεαρή ηλικία και πέρασε μία ολόκληρη ζωή μαζί με τον σύζυγό της, σχεδόν πενήντα χρόνια.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί δεν έφευγε από το σπίτι για να γλιτώσει από τυχόν κακοποιητικές συμπεριφορές εκείνος απάντησε:

«Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι λόγω του κακοποιητικού περιβάλλοντος, αλλά πάντα τα ξαναέβρισκαν και μετά από λίγο φτου και πάλι από την αρχή τα ίδια. Ίσως το γεγονός ότι δεν είχαν κάποιο άλλο ενδιαφέρον και δεν έκαναν παιδιά, να προκαλούσε και τις εντάσεις μέσα στο σπίτι».