ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εθνικός Κήπος βάζει τα γιορτινά του

Ο Εθνικός Κήπος βάζει τα γιορτινά του
Τις πύλες του ανοίγει για άλλη μία χρονιά ο χριστουγεννιάτικος Εθνικός Κήπος για να...

Τις πύλες του ανοίγει για άλλη μία χρονιά ο χριστουγεννιάτικος Εθνικός Κήπος για να υποδεχτεί τους μικρούς πολίτες της πόλης. Ξωτικά και αερικά θα περιμένουν τα παιδιά από σήμερα για να τα οδηγήσουν σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι.

Ο Εθνικός κήπος θα θυμίζει ένα φανταστικό σκηνικό από μικρά ξύλινα σπιτάκια, όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές διαδραστικές δράσεις. Στην Πράσινη Φαντασία τα παιδιά θα ενημερώνονται για τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη και μέσα από ειδικά παιχνίδια θα εκπαιδεύονται για την αντιμετώπισή τους. Στο Εργαστήρι Φαντασίας, θα μάθουν να κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα καπέλα, ενώ στα Παραμύθια των Χριστουγέννων παιδαγωγός θα αφηγείται χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Τα παιδιά θα μπορούν να γράφουν τις ευχές τους σε χρωματιστά στολίδια, και να τα κρεμάνε σε αληθινά δεντράκια εξωτερικά του χώρου Φανταστικές Ευχές.

Ο Εθνικός Κήπος θα λειτουργεί από τις 20 Δεκεμβρίου 2010 έως τις 6 Ιανουαρίου 2011, (ώρες 10.00 έως 17.00). Είσοδος ελεύθερη.