ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα!

Άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα!

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, στις Σποράδες καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας και της Εύβοιας διαμορφώνουν το σημερινό «σκηνικό»...

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 32 στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 30 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 30. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό όπου το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά περιόδους, αναμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.