ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Τραβoύσε τη χρυσή αλυσίδα ... μαζί και τη γιαγιά

ΣΟΚ: Τραβoύσε τη χρυσή αλυσίδα ... μαζί και τη γιαγιά

Αδίστακτος ληστής δε σταμάτησε να τραβάει την αλυσίδα με το σταυρό από το λαιμό ηλικιωμένης, μέχρι που κατάφερε να τη σπάσει και να την αρπάξει...

Δεν έβαλε στο μάτι την τσάντα της ηλικιωμένης ο άγνωστος ληστής - άλλωστε πόσα χρήματα μπορεί να έχει μια γιαγιά σήμερα; - αλλά τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό που φορούσε στο λαιμό της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr η ηλικιωμένη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή της Θερίσσου, από τη λαϊκή αγορά στο Μασταμπά. Περπατούσε αμέριμνη, μην περιμένοντας το ληστή, ο οποίος την πλησίασε πεζός και άρχισε να τραβάει την αλυσίδα από το λαιμό της γυναίκας. Για κακή τύχη της ηλικιωμένης, η αλυσίδα δεν έσπασε "με την πρώτη", με αποτέλεσμα ο ληστής - τέρας ψυχραιμίας - να συνεχίσει να τραβολογάει την αλυσίδα ... μαζί και τη γιαγιά, που σε κατάσταση πανικού άρχισε να φωνάζει "βοήθεια".

Πριν γίνει αντιληπτό το τί συνέβαινε, ο άγνωστος άνδρας είχε καταφέρει το στόχο του: Έσπασε την αλυσίδα με το χρυσό σταυρό, τα άρπαξε κι έγινε "καπνός".

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το συμβάν δεν καταγγέλθηκε στις αρχές.