ΕΛΛΑΔΑ

Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ: Νέα Συνεργασία

Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ: Νέα Συνεργασία

H Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ και το ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά μία νέα, μακροπρόθεσμη συνεργασία που αφορά τη διανομή και προώθηση των υψηλής ποιότητας οίνων του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ από τη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, στην ελληνική αγορά, από την 1η Απριλίου 2013.

Το Κτήμα Χατζημιχάλη από το 1973 υπήρξε πρωτοπόρο στην αναγέννηση του ελληνικού κρασιού μικρών παραγωγών αναβιώνοντας την αμπελουργία στην Αταλάντη, περιοχή με πανάρχαια αμπελουργική παράδοση.

Το μοναδικό μεσόκλιμα της περιοχής των 2.000 ιδιόκτητων στρεμμάτων που επηρεάζεται από τα δροσερά ρεύματα αέρα που δημιουργούνται από τον Παρνασσό προς τη θάλασσα και αντίστροφα, διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια σταφυλιού άριστης ποιότητας.

Εδώ και 40 χρόνια ο Δημήτρης Χατζημιχάλης παράγει στο Κτήμα του στην Αταλάντη οίνους με διεθνείς διακρίσεις, υψηλές βαθμολογίες και εγκωμιαστικά σχόλια. Το πάθος και η εμπειρία για την αμπελουργία και την οινοποίηση, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, το σεβασμό στην παράδοση και τις πολιτισμικές αξίες, είναι βασικές αρχές της φιλοσοφίας του Κτήματος Χατζημιχάλη.

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, στους Έλληνες καταναλωτές, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση που, ανάλογα με τις προσωπικές τους επιλογές και προτιμήσεις, ταιριάζει σε όλες τις στιγμές. Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα : Cutty Sark, The Famous Grouse, METAXA, Stolichnaya, Jägermeister, Rémy Martin, Cointreau, Macallan κ.α. Επίσης το τσίπουρο και τα αποστάγματα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο Πλωμαρίου Πιτσιλαδή και το Καζανιστό Ούζο Στουπάκη, καθώς και μία σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των Κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Σπυρόπουλου, ΕΟΣ Σάμου, Αβαντίς, Κατώγι Αβέρωφ και Στροφιλιάς.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με το Κτήμα Χατζημιχάλη, ένα από τα πρώτα Κτήματα που ανάδειξαν τη σύγχρονη ελληνική αμπελουργία και οινοποιία. Η γνώση και το μεράκι του δημιουργού του Κτήματος, Δημήτρη Χατζημιχάλη, αλλά και η φιλοσοφία του γύρω από τον πολιτισμό του κρασιού, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια νέα δημιουργική συνεργασία» δήλωσε ο κ. Χρήστος Αργυρού, Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.