ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα- Νεκρός και ο πατέρας της 33χρονης

Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα- Νεκρός και ο πατέρας της 33χρονης

Μετά το τραγικό συμβάν ο πατέρας της 33χρονης έπαθε ανακοπή και κατέληξε.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι έγινε γνωστός και ο θάνατος του πατέρα της άτυχης 33χρονης, η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά του 43χρονου συζύγου της.

Η αρχή της τραγωδίας έγινε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο Καβάλας, όταν ο 43χρονος μπήκε στο σπίτι των γονιών της συζύγου του, όπου εκείνη έμενε το τελευταίο διάστημα, και την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα μπροστά στα 2 παιδιά του και τους γονείς της 33χρονης.

Έπειτα έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοκτόνησε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έγκλημα ερωτικού πάθους.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα στην σχέση του και σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσει.

Ο παππούς και η γιαγιά απομάκρυναν αμέσως από το σπίτι τα ανήλικα παιδιά που είχαν υποστεί σοκ βλέποντας τους γονείς τους να πέφτουν νεκροί και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η κοινωνία της Νέας Περάμου είναι συγκλονισμένη από το άγριο φονικό καθώς η οικογένεια ήταν γνωστή στην περιοχή και παρότι πολλοί ομολογούν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα στην σχέση τους δεν περίμενε κανείς να συμβεί κάτι τέτοιο πόσο μάλλον μπροστά σε όλη την οικογένεια της 33χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Καβάλα: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε