ΕΛΛΑΔΑ

Διάκριση για την APIVITA στα Greek Exports Awards 2013

Διάκριση για την APIVITA  στα Greek Exports Awards 2013

Μία νέα σημαντική τιμητική διάκριση για την APIVITA, την πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα, ήταν η απονομή του 1ου βραβείoυ στην κατηγορία

«Επώνυμο εξαγώγιμο προϊόν ή υπηρεσία» στην εκδήλωση απονομής των βραβείων Greek Exports Awards 2013 που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στο Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια της διημερίδας που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), σε συνεργασία με την Ethos Media Α.Ε. , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όλων των κεντρικών εξαγωγικών φορέων και συνδέσμων και της πλειοψηφίας των διμερών αλλά και τοπικών επιμελητηρίων της ελληνικής επικράτειας.

Στόχος των βραβείων είναι η ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας και προσφέρει παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.

Η APIVITA, ιδρύθηκε το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά, που δημιούργησαν τα πρώτα τους προϊόντα μέσα στο φαρμακείο τους, χρησιμοποιώντας μελισσοκομικά προϊόντα, φυτικά εκχυλίσματα και αγνά αιθέρια έλαια.

Σήμερα βρίσκεται σε πάνω από 4.000 φαρμακεία στην Ελλάδα και σε 14 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Κύπρο, στην Ισπανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, τη Ρουμανία, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, Αγγλία, Κροατία, Ουκρανία.

Με ήδη μια θυγατρική στην Ισπανία και μία στην Αμερική, επιθυμία της εταιρείας είναι η εξωστρέφεια, η επικοινωνία της μάρκας στο εξωτερικό, τόσο ως μια εταιρεία φυσικών καλλυντικών που προάγει την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία, όσο και ως πρεσβευτής της χώρας μας στο εξωτερικό.

Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της APIVITA κα. Νίκη Κουτσιανά από την Aντιπρόεδρο της ΕΝΔΥ ΟΕΥ κα Μπέττυ Λάρδα.

Το 2ο και 3ο βραβείο για την ίδια κατηγορία πήραν οι εταιρείες SEPTONA S.A. (Group) και Σ.Η.Α. ΜΕΤΑΞΑ Α.Β.Ε.