ΕΛΛΑΔΑ

Άρης Σερβετάλης: Διαβάζω τον γέροντα Παΐσιο – Εμπιστεύομαι τον θεό

Άρης Σερβετάλης: Διαβάζω τον γέροντα Παΐσιο – Εμπιστεύομαι τον θεό

Οι περισσότεροι από εμάς τον λατρέψαμε μέσα από το ρόλο του Λάζαρου που γυρνούσε συνεχώς με τον Μήτσο, το ιγκουάνα του στον ώμο, στη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου»!

Πολλοί επίσης τον έμαθαν από τον ρόλο του τύφλου στο σίριαλ του Χ. Παπακαλιάτη «Κλείσε τα Μάτια».

Ο λόγος για τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος εκτός από την υποκριτική και την ξυλουργική λατρεύει και την ανάγνωση θρησκευτικών βιβλίων.

«Διαβάζω τον γέροντα Παΐσιο, τον Βελομίροβιτς. Μου αρέσει να διαβάζω βίους Αγίους. Μία ιδιαίτερη σχέση έχω με τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη και τον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Επισκέπτομαι ένα συγκεκριμένο μοναστήρι στη Πελοπόννησο, κοντά στη Δημητσάνα, είναι αφιερωμένο στον Τίμιο Πρόδρομο», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε , τονίζοντας παράλληλα ότι προσπαθεί να εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή .

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε δύσκολες καταστάσεις έχει απευθυνθεί και έχει πάρει δύναμη από το θεό

«Εξομολογούμαι .... Σε δύσκολες καταστάσεις έχω βοηθηθεί από τον Θεό. Πίστη για μένα σημαίνει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου κάπου. Προσωπικά τον εμπιστεύομαι στον Θεό, αυτό με ανακουφίζει» δηλώνει ο Άρης Σερβετάλης και προσθέτει «σήμερα ο άνθρωπος έχει κυριευτεί από τα πάθη του. Πρέπει να βάλουμε μέτρο στις επιθυμίες μας. Πολλές φόρες μπαίνω στη διαδικασία να θέλω και κάτι παραπάνω και πιάνω τον εαυτό μου να αισθάνεται ότι αυτό είναι ένα πάθος. Προσπαθώ να το ελέγξω αλλά μόνος μου δεν τα καταφέρνω. Το αποτέλεσμα έρχεται όταν προσεύχομαι και εξομολογούμαι».