ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο κέντρο του Πειραιά – Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες

Τροχαίο στο κέντρο του Πειραιά – Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες μεταξύ ι.χ αυτοκινήτου και ταξί στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου στο κέντρο του Πειραιά.

Η σύγκρουση των οχημάτων οφείλεται πιθανόν σε παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη, ωστόσο μέχρι στιγμής οι συνθήκες της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ο ιδιοκτήτης του ι.χ αυτοκινήτου μάρκας Smart που συγκρούστηκε χθες με ταξί στο κέντρο του Πειραιά, κ. Σεφέρης Δημήτριος με επιστολή του προς την Piraeus Press απευθύνει έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν μαζί του.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει τα διερχόμενα οχήματα ήταν πολλά τη στιγμή του ατυχήματος, άρα και οι οδηγοί και περαστικοί που είδαν το συμβάν θα πρέπει επίσης να είναι αρκετοί.

Επειδή προφανώς ακόμα δεν έχει προκύψει αποτέλεσμα από τις έρευνες, καλό θα είναι όποιος είδε κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας ή με το Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου ή με τον κ. Σεφέρη ώστε να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Σεφέρη στην Piraeus Press:

''ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΣΕΦΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΤ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου.ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΝ ΒΡΗΣΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΤΗΛ 6943482537