ΕΛΛΑΔΑ

Είναι ωραίο να έχεις επιλογές, και στον καφέ!

Είναι ωραίο να έχεις επιλογές, και στον καφέ!

Υπάρχουν μερικά σημεία στην πόλη που ξεχωρίζουν κάθε εποχή, γοητεύουν κάθε στιγμή και νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν.

Τι καλύτερο λοιπόν από μια βόλτα στη γιορτινή πόλη να χαζεύεις τους στολισμένους δρόμους και τα μαγαζιά με έναν ζεστό, απολαυστικό καφέ στο χέρι?

Έτσι λοιπόν, πριν από κάθε μου βόλτα, επισκέπτομαι το πιο κοντινό everest, επιλέγω τον αγαπημένο μου καφέ και ξεκινάω! Και με την επιλογή δεν εννοώ espresso ή cappuccino, freddo ή caldo, αλλά τα everest είναι το μόνο σημείο της πόλης που μπορώ να επιλέξω και το χαρμάνι του καφέ που προτιμώ!

Κάποιες φορές, παίρνω το all time classic χαρμάνι 100% Superior Arabica από επιλεγμένους αρωματικούς κόκκους και σπάνιες ποικιλίες Arabica, για τέλειο cappuccino, με κορυφαία γεύση και άρωμα. Άλλες φορές, που έχω διάθεση για Latte, επιλέγω το χαρμάνι Fine Brazilian Blend. Αποτελείται από ένα μείγμα κόκκων καφέ μοναδικής ποιότητας, από τις ποικιλίες Arabica και Robusta και όταν συνδυάζεται με ζεστό γάλα ισορροπεί τέλεια το γευστικό αποτέλεσμα!

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν το ίδιο αν οι τιμές δεν ήταν τόσο προσιτές (μόνο από 1€ το Fine Brazilian Blend και από 1,25€ το 100% Superior Arabica ώστε να μπορώ να επιλέγω τον αγαπημένο μου καφέ περισσότερες από μία φορές την ημέρα) και αν οι baristas των everest δεν ήταν τόσο άρτια καταρτισμένοι πάνω στο αντικείμενό τους και πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν να επιλέξω!

Τελικά είναι ωραίο να έχεις επιλογές στον καφέ…!