ΕΛΛΑΔΑ

Σπαρακτικά μηνύματα για τον χαμό του Αποστόλη – Τι έγραψε η κοπέλα του

Σπαρακτικά μηνύματα για τον χαμό του Αποστόλη – Τι έγραψε η κοπέλα του

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα για τον ξαφνικό χαμό του 25χρονου Αποστόλη Αθανασάτου που έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του. Δυστυχώς άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή.

Στο facebook όλοι οι φίλοι του του λένε το στερνό αντίο, αδυνατώντας να πιστέψουν το γεγονός.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό

Ο νεαρός βρήκε τον θάνατο, όταν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε στο πρανές. Το τροχαίο σημειώθηκε στη Ν.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου, στο 207,3 χλμ, μετά τα διόδια του Ρίου, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Αποστόλη, η προσωπική του σελίδα στο facebook, γέμισε με μηνύματα. Συγκλονισμένη και η κοπέλα του Αποστόλη , η οποία έχει αναρτήσει φωτογραφίες τους στο facebook γράφοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της δεν είναι πια κοντά της. "Το τελευταίο μας καρναβάλι; Δεν θέλω να το πιστέψω", αναφέρει."Θα είσαι πάντα μέσα στη καρδιά μου αγάπη μου".

1975164 272192366290145 903175315 n

3

Σε «λυγίζει» η ανάρτηση του φίλου του

«Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε, δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε, παλεψες ρε φιλε, παλεψες να την κρατησεις αλλα σε πηρε μαζι της, δεν μπορω να βγαλω εκεινη την στιγμη απο το μυαλο μου, προσπαθησα να κοιμηθω και το εβλεπα ξανα και ξανα μπροστα μου, ολο το απογευμα μας ελεγες για εκεινο το σταμπιλιζατερ, μας ελεγες τρεμει η μηχανη μαγκες δεν παει καλα, δεν μπορω να το πιστεψω ρε φιλε πως για 300 ευρω δεν εισαι εδω μαζι μας, δεν μπορω να το πιστεψω....

Τρελάθηκα, εκανα τον κυκλο και ηρθα να σε βρω, τι να δω ρε φιλε, σε εψαχνα στα χορτα και δεν σε εβρισκα, αλλου το κρανος, αλλου εσυ, αλλου η μηχανη, σου φωναζα, σου φωναζα αλλα τιποτα, οταν σε βρηκα ετρεμα, σε πηρα αγκαλια και γεμισα αιματα.

ΟΧΙ ρε φιλε, ΟΧΙ ρε φιλε δεν ειναι αλήθεια...Δεν μπορω ρε φιλε, αληθεια δεν αντεχω στην εικόνα σου, φυλαξε μας ρε αγορινα μου απο εκει ψηλα, φυλαξε μας, φυλαξε μας και να προσεχεις αντρακο μου...Οταν ερθει η ωρα μου θα ερθω να σε βρω...».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Θρήνος για τον 25χρονο Απόστολο