ΕΛΛΑΔΑ

«Papaloukas & friends» στο Τhe Westin Resort Costa Navarino

«Papaloukas & friends» στο Τhe Westin Resort Costa Navarino

ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ!

Αν θέλετε να δείτε το παιδί σας να μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για το αγαπημένο του άθλημα από τους κορυφαίους του είδους, τότε –σίγουρα- πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός του φετινού καλοκαιριού.

Και αυτό το καλοκαίρι, το The Westin Resort Costa Navarino οργανώνει και φιλοξενεί, από 2-6 Ιουλίου, ένα ακόμη basketball camp για παιδιά 7-17 ετών, αυτή τη φορά με την καθοδήγηση του Θοδωρή Παπαλουκά και τη συμμετοχή του Brent Petway και διακεκριμένων Ελλήνων προπονητών.

Δίπλα, όμως, στην εκπαίδευση των παιδιών, μπορείτε και εσείς να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, εκγύμνασης και φυσικά, άθλησης, που θα αποτελέσουν τονωτικές ενέσεις ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα σας!

Έτσι, για τα πιο... «μεγάλα παιδιά» που διαμένουν στο The Westin Resort Costa Navarino, ή στο The Romanos, a Luxury Collection Resort, έχει σχεδιαστεί το «Fantasy Basketball Camp», ένα ειδικό απογευματινό πρόγραμμα για ενήλικες, που επιθυμούν να γίνουν και πάλι παιδιά...

Με αναφορές του Θοδωρή Παπαλουκά σχετικά με την ομαδικότητα και την αυτοπειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης και τη σωστή προετοιμασία πριν από κάθε «αγώνα», συμβουλές σε θέματα διατροφής και υγείας, βελτίωσης φυσικής κατάστασης και σωστής εκγύμνασης από έμπειρους γυμναστές, αλλά και διαγωνισμό δεξιοτήτων, mini draft για την επιλογή ομάδων και αγωνιστικό διπλό, το «Fantasy Basketball Camp» αναμένεται να αποτελέσει για όλους όσοι τη βιώσουν μια κορυφαία εμπειρία!

Δηλώστε συμμετοχή τώρα: Τηλ. 27230-97000, reservations.navarino@westin.com και reservations.navarino@luxurycollection.com.

PAP PET LOGO