ΕΛΛΑΔΑ

Θρηνεί η Κως: «Έσβησε» εξάχρονο αγοράκι

Θρηνεί η Κως: «Έσβησε» εξάχρονο αγοράκι

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός εξάχρονου αγοριού που έκανε διακοπές μαζί με τους γονείς του στην Κω

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια είναι από το Βέλγιο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη προετοιμασία για να γίνει αεροδιακομιδή με Super Puma στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το kosvoice.gr, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, τo μεσημέρι της Πέμπτης, με χαμηλό οξυγόνο. Το κρατούσε στην αγκαλιά η μητέρα του.

Παρά τις προσπάθειες, δεν παρουσίασε βελτίωση και αποφασίστηκε διακομιδή στην Αθήνα. Ωστόσο μέσα σε μισή ώρα επήλθε το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα το παιδί αισθάνθηκε μία αδιαθεσία.

Ωστόσο, αφού διακομίστηκε με ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις και εξετάστηκε, τελικά το άφησαν να φύγει.

Όπως αναφέρει το kosvoice.gr, το παιδί παρουσίασε οξεία σκωληκοειδίτιδα που δεν διαγνώσθηκε από την αρχή με συνέπεια, η διάτρηση της να οδηγήσει σε περιτονίτιδα και αυτή με τη σειρά της σε σήψη, η οποία επέφερε και το θάνατο του άτυχου παιδιού.

H νεκροτομή του άτυχου παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από ιατροδικαστή τον οποίο θα επιλέξουν οι γονείς του παιδιού.