ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Μαζική κινητοποίηση για να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Πειραιάς: Μαζική κινητοποίηση για να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Ακριβώς 20 μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε από τα Ιωάννινα, αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Οι γονείς του, οι συγγενείς και οι φίλοι του προσπαθούν από εκείνη την ημέρα να τον εντοπίσουν χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που έχουν στην διάθεσή τους.

Ύστερα από τις τελευταίες μαρτυρίες ότι ο νεαρός φοιτητής έχει θεαθεί στην πόλη της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Πειραιά, οι αστυνομικές έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στην ευρύτερη αυτή περιοχή.

Το Σάββατο (28/2/2015) η οικογένεια του αγνοούμενου φοιτητή θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, με απώτερο σκοπό να συμμετάσχουν στην αναζήτηση για τον εντοπισμό του Βαγγέλη.

Η σχετική προσπάθεια έχει γίνει ευρέως γνωστή από το Facebook μέσω της σελίδας «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης».

«Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 μαζευόμαστε όλοι στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά να βοηθήσουμε να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη», γράφουν οι δικοί του άνθρωποι, ενώ προσθέτουν: «Όσοι μπορείτε εκτυπώστε φωτογραφίες του Βαγγέλη ώστε να τις δείχνουμε σε περαστικούς».

Ήδη εκατοντάδες άτομα έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν στη συγκέντρωση.

Σημειώνεται ότι το σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να συμμετάσχουν είναι ο Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά και ώρα η συνάντησης έχει οριστεί στις 11.00.

Σχετικές ειδήσεις