ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος του 17χρονου στην Κέρκυρα

Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος του 17χρονου στην Κέρκυρα
Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται αυτήν την ώρα ο 20χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε ...

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται αυτήν την ώρα ο 20χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε τον 17χρονο συμπατριώτη του το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Οκαζιόν, στην Κέρκυρα, αλλά και η 19χρονη που αποτέλεσε και την αιτία της διαμάχης και η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για συνέργια.

Οι δύο νεαροί παραδόθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο τρίτος, που κατηγορείται για συνέργεια, αφέθηκε ελεύθερος και θα οδηγηθεί σε τακτική δίκη με τις κατηγορίες που θα σχηματισθούν όταν ολοκληρωθεί το στάδιο της προανάκρισης.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Ο 20χρονος Αλβανός είχε στήσει ενέδρα θανάτου, επειδή εκνευρίστηκε για ένα πείραγμα που είχε κάνει ο 17χρονος στην κοπέλα του μέσω του facebook.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα τόσο στις οικογένειες όσο και στους φίλους τόσο του θύματος όσο και του θύτη, καθώς δεν είχαν δώσει μέχρι σήμερα δείγματα περιθωριακής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Corfu press.com, ο θύτης έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αθήνα και είχε έρθει την τελευταία μόλις εβδομάδα στην Κέρκυρα.
Η κηδεία του 17χρονου έγινε χθες ενώ οι αστυνομικές αρχές δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στις προσπάθειες να αποτραπεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών.

Λίγο μετά την κηδεία, φίλοι του θύματος συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου έπεσε νεκρός και κρατώντας κεριά παρέμειναν σιωπηλοί προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του δολοφονημένου φίλου τους.