ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο Αλβανός που πυροβόλησαν μέσα στο κομμωτήριο της οδού Χέυδεν

Τι αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο Αλβανός που πυροβόλησαν μέσα στο κομμωτήριο της οδού Χέυδεν

Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς για τους πυροβολισμούς που δέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (04/05 ) μέσα σε κομμωτήριο στην οδό Χέυδεν, στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε στους αστυνομικούς ο 38χρονος Αλβανός υπήκοος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν με έναν φίλο μου στην πλατεία Βικτωρίας και πίναμε καφέ. Πολύ κοντά στο σπίτι μου γιατί και εγώ πλατεία Βικτωρίας μένω. Όταν τελειώσαμε, είπα στο φίλο μου να φύγουμε γιατί ήθελα να περάσω από το κομμωτήριο που πηγαίνω τακτικά την οδό Χέυδεν και έτσι πληρώσαμε και φύγαμε. Μόλις μπήκα μέσα στο μαγαζί και κάθισα στην καρέκλα, σε κλάσματα δευτερολέπτου, είδα τον κόσμο τρομαγμένο και μόλις γύρισα προς την πόρτα είδα να έχει μπει μέσα ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά, ενώ πρόλαβα να δω ότι έξω από το μαγαζί τον περίμενε ένας άλλος επίσης με καλυμμένα χαρακτηριστικά, επάνω σε μια μηχανή. Τον είδα να κρατά όπλο και άρχισε να με πυροβολεί στα πόδια. Αμέσως μετά ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, o 38χρονος δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις αρχές, δηλώνει υδραυλικός στο επάγγελμα. Είναι παντρεμένος, η γυναίκα του ζει στην Αλβανία, ενώ ο ίδιος έχει ελληνική ταυτότητα την οποία έχει βγάλει το 2016 στη Σύρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr