Κωνσταντίνου: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει παρακαταθήκη»

Newsroom Newsroom

Κωνσταντίνου: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει παρακαταθήκη»

Για τη λατρεία που είχε με το «τριφύλλι» ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά και για το γεγονός ότι αγαπήθηκε από τους φιλάθλους μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Ο Παύλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, ένας άνθρωπος που με την ίδια ευκολία ανακοίνωνε τον Ουίλκινς και έβγαζε φωτογραφίες με τους φιλάθλους. Λάτρεψε τον Παναθηναϊκό και λατρεύτηκε από τους φιλάθλους του. Θα πάει στον παράδεισο, εκεί είναι η θέση του» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη Μητρόπολη όπου είπε το «τελευταίο αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ένωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αφήνει παρακαταθήκη. Έχει ανθρώπους συνεχιστές. Υπάρχει ο Θανάσης. Υπάρχει ο Δημήτρης, ο οποίος έχει πάρει την εντολή να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κωνσταντίνου.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος το '79, όταν ο Παύλος δεν πήρε την ΠΑΕ. Ίσως θα είχε μεγαλουργήσει, όπως έκανε και στο μπάσκετ. Θα υπάρχει συνέχεια», κατέληξε.

Δείτε LIVE EIKONA από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved