ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Πήγαν να πνίξουν ηλικιωμένο για να του κλέψουν 20 ευρώ

Λαμία: Πήγαν να πνίξουν ηλικιωμένο για να του κλέψουν 20 ευρώ

Μία θρασύτατη επίθεση, μέρα μεσημέρι, σημειώθηκε στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Την ώρα που ένας 90χρονος παππούς κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες ρομά τον είδαν και περάσαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και όλες μαζί έπεσαν πάνω στον ανήμπορο ηλικιωμένο προκειμένου να τον ληστέψουν.

Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε στη ζώνη ο παππούς. Ο παππούς φώναζε βοήθεια και έλεγε ότι δεν έχει χρήματα. Ξαφνικά μπήκε κι ένας νεαρός ρομά ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό και τον σήκωσε πάνω λέγοντάς του να του δώσει τα χρήματα.

Ο υπεύθυνος του Δήμου, που υπάρχει στο σημείο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός και οι γυναίκες, μόλις είδαν κάποιους να κατεβαίνουν στις τουαλέτες, να φύγουν τρέχοντας.

«Με έπιασαν από το λαιμό και πήγαν να με πνίξουν. Έψαχναν τις τσέπες και το τσαντάκι. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά...», είπε ο παππούς κλαίγοντας στο LamiaReprot.

«Ο πάππους δεν είχε χρήματα πάνω του. Ένα 20αρικο που είχε μου το έδωσε έμενα και πήγα στα εκδοτήρια για να βγάλω εισιτήρια. Πήγαν να τον πνίξουν μέσα στις τουαλέτες 90χρονων άνθρωπο, για να τον ληστέψουν. Αν είναι δυνατόν...», είπε στο LamiaReport , ένας γνωστός του

Πηγή: LamiaReport.gr