ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο για Μακεδονία: Μωρό στο νοσοκομείο από τα χημικά στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο για Μακεδονία: Μωρό στο νοσοκομείο από τα χημικά στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο για Μακεδονία: Αγωνία για ένα μωράκι περίπου δύο ετών που μεταφέρθηκε από το Σύνταγμα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τα μεγάφωνα υπήρξε ενημέρωση για ένα μωρό που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των χημικών.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και έγιναν προσπάθειες για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωρό δεν είχε τις αισθήσεις του.

Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα

Υπενθυμίζεται ότι σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Σύνταγμα στο προαύλιο της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και προσπάθησαν να απωθήσουν ομάδα ατόμων που έχει συγκεντρωθεί μπροστά από τη Μεγάλη Βρετανία, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Σοφίας και πετά αντικείμενα και καπνογόνα προς την πλευρά τους.

Από τα χημικά και την ένταση αρκετοί διαδηλωτές έχουν αρχίσει να υποχωρούν προς την Ηρώδου Αττικού, ενώ άλλοι έχουν βρει «καταφύγιο» στα στενά της Πανεπιστημίου και της Βασιλίσσης Αμαλίας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα