MEDIA

Ανατροπή στον ΣΚΑΙ με το Σπύρο Παπαδόπουλο - Τι συμβαίνει με την εκπομπή του;

Ανατροπή στον ΣΚΑΙ με το Σπύρο Παπαδόπουλο - Τι συμβαίνει με την εκπομπή του;
Αλλάζει μέρα η εκπομπή του λόγω survivor

Μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετακόμισε στην ζώνη της Παρασκευής από τη ζώνη του Σαββάτου, που έπαιζε όλο το προηγούμενο διάστημα - Μεγάλη καραμπόλα με το SURVIVOR

Το επιτυχημένο και μακρόβιο «Στην Υγεία μας», που σημειώνει πάντα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης και μετακινήθηκε Παρασκευή, από καραμπόλα που προκάλεσε το
σαββατιάτικο Survivor.

Ωστόσο, τα νούμερα που συγκέντρωσε η εκπομπή του στο δυναμικό κοινό δεν αφήνουν περιθώριο για… χαμόγελα.

Δεν τα πήγε καλά…

Τουλάχιστον το δυναμικό κοινό δεν τον επέλεξε για την ψυχαγωγία του. Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ, έκανε μόλις 13,5%, το «Bake of Greece» 15,6% στον ALPHA. Από την άλλη, η μυθοπλασία του ΑΝΤ1 έκανε τη διαφορά και είχαμε την «Επιστροφή» με 20,7% και το «Αγάπη μόνο» με 19,7%.

Στο prime time κερδισμένο κανάλι ήταν ο ΑΝΤ1! Δυστυχώς, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο δυναμικό κοινό δεν τα κατάφερε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τα νούμερα και στο γενικό σύνολο!

Παράλληλα, η ΕΡΤ έκανε τη λογική κίνηση: μετακίνησε από την Παρασκευή βράδυ στο Σάββατο βράδυ το πρόγραμμα «Στα τραγούδια λέμε ναι», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR