ΚΟΣΜΟΣ

Ξάπλωσε με πονοκέφαλο - Δεν φαντάζεσαι τι έγινε όταν ξύπνησε μετά από 4 ημέρες!

Ξάπλωσε με πονοκέφαλο - Δεν φαντάζεσαι τι έγινε όταν ξύπνησε μετά από 4 ημέρες!
Απίστευτο και όμως αληθινό

Η νεαρή φοιτήτρια θα λέει αυτή την ιστορία για πάντα.

Η 18χρονη Ebony Stevenson στις 2 Δεκεμβρίου του 2018, ένιωσε μια αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να ξαπλώσει να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια, με την κατάστασή της να χειροτερεύει, τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

Η νεαρή κοπέλα ξύπνησε 4 ημέρες αργότερα έχονας γίνει μητέρα! Η ίδια ισχυρίστηκε ότι είχε φυσιολογικό κύκλο περιόδου, ενώ επίσης δεν αντιμετώπιζε κανένα άλλο σύμπτωμα όπως π.χ πρωινές ναυτίες και κάποια γενικότερη αδιαθεσία.

Την ημέρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας πάθει μια σειρά από κρίσεις επιληψίας, διαγνώστηκε με προεκλαμψία, μία σοβαρή διαταραχή που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της κύησης. Τελικά, ξύπνησε από το κώμα στις 6 Δεκεμβρίου, όπου ανακάλυψε ότι είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι, την Elodie, όπως την ονόμασε στη συνέχεια.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόμουν μητέρα, μέχρι τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον. Το να ξυπνήσω από το κώμα και να μάθω ότι γέννησα ένα κοριτσάκι, ήταν το λιγότερο απίστευτο για μένα», δήλωσε η νεαρή κοπέλα στην Daily Mail.

Τέλος, η Ebony αποκάλυψε πως όταν άνοιξε τα μάτια της και πληροφορήθηκε πως έγινε μητέρα δεν δέχτηκε να πάρει αγκαλιά το μωρό της, καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Για την ιστορία, η Ebony επέστρεψε στις σπουδές της ως μητέρα πλέον...

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο: Αυτός ο 7χρονος βγάζει 24 εκατ. δολάρια το χρόνο - Δείτε πώς

Απίστευτο: Πήρε φωτιά το σπίτι της από… κινητό τηλέφωνο! (pics)

Σχετικές ειδήσεις