ΚΟΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους: «Κάγκελο» με αυτά που βρήκαν στο στομάχι του οι γιατροί

Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους: «Κάγκελο» με αυτά που βρήκαν στο στομάχι του οι γιατροί
Η χειρουργική επέμβαση ήταν αναπόφευκτη
PIXABAY

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί όταν είδαν την ακτινογραφία του στομάχου ενός 54χρονου άνδρα από τη Νότια Κορέα.

Ολόκληρο το στομάχι του είχε γεμίσει μικρά πετραδάκια τα οποία έτρωγε ο άνδρας προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος και την ανησυχία του.

Σύμφωνα με τη Sun, εκτός από πετραδάκια ο άνδρας έτρωγε και κέρματα και κουμπιά. Μέχρι που το στομάχι του δεν άντεξε και ο άνδρας άρχισε να πονάει φριχτά. Πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον εξέτασαν και επειγόντως τον έβαλαν στο χειρουργείο για να του αφαιρέσουν τα πετραδάκια.

Συνολικά αφαίρεσαν πέτρες και άλλα μικροαντικείμενα βάρους που ξεπερνά τα 2 κιλά.

Η εγχείρηση έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ilsan Paik, λίγο έξω από τη Σεούλ, όπως μεταδίδει η Mirror. Ο καθηγητής Wha Choi που ήταν επικεφαλής της ομάδας που αφαίρεσε τα πετραδάκια είπε ότι ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσαν να αποβληθούν.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν αναπόφευκτη καθώς υπήρχαν πάρα πολλά ξένα σώματα που έπρεπε να βγουν.

Μετά από εννέα ημέρες στο νοσοκομείο, ο ασθενής είχε τη δυνατότητα να πάει στο σπίτι, αλλά είναι ακόμα ασαφές πόσο καιρό όλα αυτά τα αντικείμενα ήταν στο σύστημά του», είπε ο καθηγητής.

Και πρόσθεσε: «Μόλις τα ξένα σώματα περάσουν από τον οισοφάγο, τα συμπτώματα που σχετίζονται με το ξένο σώμα είναι σπάνια.

Στην προκειμένη περίπτωση, παρόλο που ο ασθενής δεν παραπονέθηκε για έμετο, ο μεγάλος αριθμός από βότσαλα και νομίσματα στο στομάχι του προκάλεσε κοιλιακό πόνο».

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις