ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με ιερέα: Έκανε σεξ με 13 ενορίτισσές του

Σάλος με ιερέα: Έκανε σεξ με 13 ενορίτισσές του
O ιερέας ήταν... ασυγκράτητος!

Ο πατέρας Ρομπέρτο Καβατζάνα, 43 ετών, είχε προκαλέσει αίσθηση με τα κηρύγματά του στην εκκλησία του χωριού Καρμπονάρα ντι Ροβολόν, κοντά στη Βενετία.

Το θέμα είναι όμως πως δεν έμεινε μόνο στα κηρύγματα αλλά το πήγε και ένα βήμα παραπέρα καθώς οι γυναίκες τις ενορίες του πέρασαν από το κρεβάτι του, όχι μια αλλά πολλές φορές και μάλιστα ταυτόχρονα!

Ο γοητευτικός ιερέας ομολόγησε ότι συμμετείχε σε σεξουαλικά όργια που οργάνωνε ένας συνάδελφός του, ο Αντρέα Κοντίν, ένας ιερέας από την Πάδοβα ο οποίος κατόπιν αποσχηματίστηκε.

Μάλιστα ο Καβατζάνα υποστήριξε πως είχε κάνει σεξ με τουλάχιστον 13 (!) γυναίκες της ενορίες του. Και ενώ όλα έδειχναν πως θα έχει την τύχη του Κοντίν, ο Καβατζάνα έσωσε την θέση του!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ο Κλαούντιο Σιπόλα, επίσκοπος της Βενετίας, δήλωσε ότι θα συγχωρήσει τον αμαρτωλό ιερέα «ως πατέρας», λαμβάνοντας έμπνευση από το «έλεος του Θεού». Η απόφαση του επισκόπου έγινε δεκτή και από τη δήμαρχο του χωριού όπου λειτουργούσε ο Καβατζάνα.



Μεταξύ των γυναικών που αναζήτησαν την πνευματική του καθοδήγηση ήταν και η γοητευτική τηλεπαρουσιάστρια και super model Belen Rodriguez το 2017. Ο Καβατζάνα προσέφερε τις πολύτιμες συμβουλές του στην καλλονή δημοσιογράφο πριν από τον γάμο της και εκείνη τον είχε χαρακτηρίσει «έναν άκρως μοντέρνο, γοητευτικό και καλοσυνάτο ιερέα».

Για την ιστορία, στο σπίτι του Αντρέα Κοντίν βρέθηκε πλήθος dvd στα οποία εκείνος και ο Καβατζάνα συμμετείχαν σε όργια...

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Έφτασε η ώρα της κρίσης για το μοντέλο με την κοκαΐνη - Τι θα πει στην απολογία της

Σχετικές ειδήσεις