ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τι αποκάλυψε ο σύζυγος της γυναίκας (pics)

Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Τι αποκάλυψε ο σύζυγος της γυναίκας (pics)
Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι

Οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν «φως» στα αίτια της τραγωδίας που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (19/03) στο Νέο Κόσμο, όπου 40χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου το κοριτσάκι της, ηλικίας 4,5 ετών και στη συνέχεια έπεσε και ή ίδια στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δυο την ζωή τους

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:30, στο διαμέρισμα της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη. Γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε στους αστυνομικούς, μόλις έσπευσαν στο σημείο, ότι είδε τη μητέρα να έχει βγάλει έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού το μικρό παιδί της που έκλαιγε και τότε προσπάθησε να την μεταπείσει.

Εκείνη, όμως, δεν την άκουσε, έριξε το παιδί στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Σημειώνεται ότι, η μητέρα είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος και είχε βάλει μάλιστα από μέσα τον σύρτη, ώστε να μην μπορέσει να μπει στο σπίτι ο σύζυγός της που επέστρεψε εκείνη την ώρα.

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Το άτυχο κοριτσάκι έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και περαστικοί έγιναν μάρτυρες της ασύλληπτης τραγωδίας, με τη μητέρα να κρατά για μερικά λεπτά το παιδί στο κενό και στη συνέχεια να το πετάει. Μιλώντας στο Newsbomb.gr, ένας άνδρας που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας περιέγραψε τα όσα συγκλονιστικά συνέβησαν στην οδό Κατσαντώνη στο Νέο Κόσμο.

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού, σύμφωνα με τον κ. Μαλάκη Δημήτρη, βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας. Οι φωνές της γυναίκας αναστάτωσαν τη γειτονιά και στο σημείο βρέθηκαν και άλλοι περίοικοι.

Η 40χρονη αφού πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο κ. Μαλάκης στο Newsbomb.gr, φαινόταν ήρεμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα που προσπάθησε να εμποδίσει την 40χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι όταν της απευθύνθηκε και προσπάθησε να την παροτρύνει να μην πετάξει το παιδί, εκείνη φέρεται να της απάντησε: «Δεν βλέπεις καλά, δεν κρατάω το παιδί έξω από τα κάγκελα. Φόρα τα γυαλιά σου να δεις καλύτερα».

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία στο Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ώρα έδειχνε 16:30 το απόγευμα της Τρίτης όταν σήμανε συναγερμός σε πυροσβεστική και ΕΚΑΒ για πτώση ατόμου από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έσπευσαν στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη όπου εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό, μία 40χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου το κοριτσάκι της, και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Η άτυχη 40χρονη βρήκε ακαριαία θάνατο από την πτώση ενώ το 4,5 ετών αγγελούδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα που εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό ο πατέρας της οικογένειας είχε μόλις βγει από το σπίτι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι κάτω από τους οποίους βρέθηκαν στο κενό, με τις πληροφορίες εντούτοις να κάνουν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα της 40χρονης μητέρας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην παγκόσμια κολύμβηση: 26χρονος πρωταθλητής πέθανε μετά την προπόνηση (pics+vid)

Κτηματολόγιο: Τα SOS για όσους είχαν δηλώσει ακίνητα το 2008 - Οι αιτήσεις που πρέπει να κάνουν

Σχετικές ειδήσεις