ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέες περιπέτειες για τη Δήμητρα Μαργέτη: Δείτε με ποιον θα έρθει αντιμέτωπη στο δικαστήριο

Νέες περιπέτειες για τη Δήμητρα Μαργέτη: Δείτε με ποιον θα έρθει αντιμέτωπη στο δικαστήριο
ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διατροφή ύψους 900 ευρώ και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών της διεκδικεί πλέον από την ελληνική Δικαιοσύνη η 42χρονη Δήμητρα Μαργέτη, η γυναίκα που το Δεκέμβριο του 1993 συνελήφθη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και τεσσάρων μηνών ως εμπλεκόμενη στη συμμορία των «σατανιστών της Παλλήνης» (Κατσούλας, Δημητροκάλλης) που είχαν δολοφονήσει τη Δώρα Συροπούλου και τη Γαρυφαλλιά Γιούργα.

Η Μαργέτη - που αποφυλακίστηκε το 2005 - βρίσκεται εδώ και χρόνια σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την περασμένη εβδομάδα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, ωστόσο έλαβε αναβολή, σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια συνεννόηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, πλέον καταβάλλονται προσπάθειες να υπάρξει συμβιβασμός στα οικονομικά, ενώ έχουν ανακληθεί εκατέρωθεν οι μηνύσεις.

Η ιστορία μετά τη φυλακή

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, όλα ξεκίνησαν το 2005, όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε, αμέσως μετά την αποφυλάκιση της Δήμητρας κι ένα χρόνο έπειτα από την απόκτηση του πρώτου παιδιού τους. Το 2010 απέκτησαν και δεύτερο παιδί, ωστόσο, τα πρώτα «σύννεφα» στο γάμο τους είχαν εμφανιστεί από νωρίς.

Η εμπλοκή της μητέρας του συζύγου της στη ζωή του ζευγαριού υπήρξε «καταλύτης» για το μέλλον της σχέσης τους.

Η Μαργέτη την περιγράφει ως ένα καταπιεστικό άτομο, ιδίως απέναντι στο γιο της. Το αποτέλεσμα ήταν οι συνεχείς καβγάδες ανάμεσα στην ίδια και τον τότε σύζυγό της.

Η κατάσταση φαίνεται, ωστόσο, ότι επιδεινώθηκε περισσότερο αμέσως μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, καθώς ο πρώην σύζυγος φέρεται να ξενυχτά και να πίνει και επιστρέφοντας στο σπίτι να δημιουργεί επεισόδια.

Ο οριστικός κλονισμός του γάμου επήλθε το 2011, όταν η Μαργέτη ανακάλυψε την ύπαρξη ερωμένης, την οποία ο σύζυγος παρουσίαζε ως οικογενειακή φίλη.

Τα παιδιά, σύμφωνα πάντα με τη 42χρονη, βρέθηκαν πολλές φορές στη μέση των καβγάδων, γεγονός που τους προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, ώστε η ίδια να αναγκαστεί, κατά δήλωσή της να αποταθεί σε παιδοψυχολόγους και οργανώσεις για την ενδοοικογενειακή βία.

Σε ένα από τα επεισόδια, μάλιστα, φέρεται ο πρώην σύζυγος να χτυπά τη Δήμητρα και να τη στέλνει στο νοσοκομείο, περιστατικό για το οποίο ο ίδιος διώχθηκε ποινικά.

Ασφαλιστικά μέτρα

Έπειτα από περίπου δέκα χρόνια εντάσεων, η Μαργέτη κατορθώνει με προσωρινή διαταγή να εξασφαλίσει την επιμέλεια των δύο παιδιών της, ενώ το 2015 καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της της.

Η κατάθεσή της από τις ημέρες εκείνες είναι χαρακτηριστική: «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό. Ζούμε με ελεημοσύνη».

Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγός της είχε υποστηρίξει τότε: «Παλιά δούλευα ως υπεργολάβο, αλλά πλέον δεν έχω τίποτα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αιθουσαία Νευρωνίτιδα: Η ασθένεια του Χρήστου Μάστορα - Αγωνία για την υγεία του

ANT1: Αυτό που έγινε στον αέρα εκπομπής δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ ξανά – Έπαθαν σοκ (pics)

Αλλαγή ώρας: Δείτε πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά

Σχετικές ειδήσεις