ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες – σοκ: Χτυπήθηκε από τον κεραυνό στην Ακρόπολη και δείχνει τις πληγές της (pics)

Εικόνες – σοκ: Χτυπήθηκε από τον κεραυνό στην Ακρόπολη και δείχνει τις πληγές της (pics)
Πώς περιγράφουν το περιστατικό αυτόπτες μάρτυρες
AP Photo/Petros Giannakouris

Η μία από τις δύο τραυματίες – υπάλληλος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης - που χτυπήθηκε από τον κεραυνό, μίλησε από τον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται και έδειξε στην κάμερα του Star τα τραύματα στην πλάτη της.

«Ήμουν στα εκδοτήρια. Με χτύπησε μια λάμψη και με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω… Και δεν είναι ελαφρά τραύματα αυτά» περιέγραψε η 52χρονη αρχαιοφύλακας, η οποία προσλήφθηκε με 8μηνη σύμβαση.

Δείτε στην gallery τα τραύματα της 52χρονης από τον κεραυνό:

Όσον αφορά τη δεύτερη τραυματία, η 24χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται και αυτή στον «Ευαγγελισμό» προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ασθενείς που χτυπήθηκαν από μεγάλη τάση ηλεκτρικού ρεύματος και για τις επόμενες 48 ώρες από την εισαγωγή τους δεν αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Εκτός από τις τραυματισμένες γυναίκες, στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησαν και δύο τουρίστες που βρίσκονταν στην Ακρόπολη την ώρα που έπεσε ο κεραυνός.

«Ξαφνικά ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο. Ακούσαμε έναν δυνατό ήχο και προσπαθήσαμε να καλυφθούμε και τότε εκσφενδονίστηκαν κομμάτια και μας χτύπησαν. Κοίταξαν γύρω μου και είδα μία κοπέλα που φώναζε "Κεραυνός". Τρέξαμε κοντά και περιμέναμε το ασθενοφόρο», ανέφεραν οι δύο τουρίστες στην κάμερα του Alpha.

Οι δύο τουρίστες αποκάλυψαν μάλιστα ότι μία από τους τραυματίες ήταν μέσα στα αίματα και είχε καμένα μαλλιά.

Σημειώνεται πως μετά το συμβάν, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης έμεινε κλειστός.

Πάνω από 100 κεραυνοί στην Αττική

Οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες που σημειώθηκαν στην περιοχή της Αττικής το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04), συνοδεύονταν από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν περίπου 100 κεραυνοί, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ένας από αυτούς τους κεραυνούς έπεσε στην Ακρόπολη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Δείτε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα (17/04);

Δίκη μικρής Άννυ: Προκλητικός ο πατέρας - «Από που προκύπτει ότι εγώ σκότωσα το παιδί μου;»

Σχετικές ειδήσεις