ΕΛΛΑΔΑ

Θήβα: Με ποιες κατηγορίες διώκεται ο παιδίατρος που ασέλγησε σε 8χρονη

Θήβα: Με ποιες κατηγορίες διώκεται ο παιδίατρος που ασέλγησε σε 8χρονη
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε για τον 60χρονο γιατρό του νοσοκομείου της Θήβας, η καταγγελία μητέρας 8χρονου κοριτσιού.

Μια παλαιότερη ασθενής κατέθεσε εναντίον του.

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν – σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες - στον 60χρονο παιδίατρο της Θήβας, για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου και για αθέμιτη φωτογράφηση.

Μετά και την δεύτερη καταγγελία εις βάρος του, ο εισαγγελέας έλαβε την παραπάνω απόφαση. Ωστόσο ο γιατρός αρνείται όλες τις κατηγορίες και τις πράξεις που έχουν καταγγελθεί σε βάρος του και υποστηρίζει ότι οι καταγγέλλουσες έχουν πέσει σε αντιφάσεις.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε για τον 60χρονο γιατρό του νοσοκομείου της Θήβας, η καταγγελία μητέρας 8χρονου κοριτσιού, ότι το παιδί της έπεσε θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών του ορέξεων, κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η αποκάλυψη και η δημοσιοποίηση της σοκαριστικής υπόθεσης, οδήγησε σε νέα καταγγελία από 28χρονη γυναίκα σήμερα, η οποία κατέθεσε σε αστυνομικό τμήμα των Αθηνών, ότι είχε ζήσει από τον συγκεκριμένο γιατρό, τις ίδιες ανατριχιαστικές στιγμές σε ηλικία 13 χρόνων.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο γιατρός ο οποίος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θήβας από λεπτό σε λεπτό.

Το χρονικό

Το περιστατικό ασέλγειας σε ένα 8χρονο κοριτσάκι έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Θήβας και όχι μόνο.

Όπως αποκάλυψε η 8χρονη στη μητέρα της, ο 60χρονος γιατρός -Δ/ντης της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θηβών- προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της 40χρονης μητέρας στους αστυνομικούς, έβαλε το κοριτσάκι να του θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα.

Το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο όπου υποστήριξε τις ίδιες ανατριχιαστικές πράξεις, με την Αστυνομία να προχωρά λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στη σύλληψη του γιατρού με τη διαδικασία του αυτοφώρου και με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.

Διαβάστε επίσης:

Μπαράζ πληρωμών σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη: Ποιοι θα δουν λεφτά στο λογαριασμό τους

Αλλαγή - ΣΟΚ στις πτήσεις - Δεν φαντάζεστε τι θα μας βάζουν να κάνουμε (pics)