ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για Έλληνα τραγουδιστή - Στην Εντατική με τραύματα στο κεφάλι και τους πνεύμονες

Αγωνία για Έλληνα τραγουδιστή - Στην Εντατική με τραύματα στο κεφάλι και τους πνεύμονες

Κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο - Η δύσκολότερη μάχη της ζωής του.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας στη Βουδαπέστη νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, γνωστός παίκτης του ριάλιτι σόου ταλέντων The Voice of Greece.

Ο Γιάννης Πανουκλιάς, ο οποίος έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς, νοσηλεύεται στο κρατικό νοσοκομείο της Βουδαπέστης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο τραγουδιστής είχε ταξιδέψει στην Βουδαπέστη με την σύζυγό του και φίλους, για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής επ’ ευκαιρία της Πρωτομαγιάς. Η παρέα των Ελλήνων περπατούσε στο πεζοδρόμιο, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στον δρόμο, ένα από αυτά εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τον άνδρα που έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Μάλιστα, τέσσερα ακόμα άτομα τραυματίστηκαν.

Δείτε εικόνες από το τροχαίο - σοκ του τραγουδιστή:

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε δηλώσεις η σύζυγος του τραγουδιστή.

Συγκλονισμένη, μίλησε για την απίστευτη περιπέτεια του αγαπημένου της. «Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει σοβαρό τραυματισμό στους πνεύμονες, πολλά σπασμένα πλευρά που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, και σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι. Ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είμαστε σε αναμονή. Μέχρι τώρα είχαμε κάποια επιδείνωση, αλλά χθες είχαμε κάποια σταθεροποίηση…», είπε χαρακτηριστικά.

Σε κατάσταση σοκ και η μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε το παιδί της. «Αυτό το αυτοκίνητο που χτυπήθηκε περισσότερο έφυγε από την πορεία του και πήγε πάνω στα παιδιά που περπατούσαν αμέριμνα στο πεζοδρόμιο. Το δικό μου παιδί παραμένει στο νοσοκομείο, τα άλλα έχουν φύγει. Έχει ανακάμψει όμως, δόξα τω Θεώ…».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη όπου είχαμε μεταβεί οικογενειακά (4 άτομα) για την αποσυμφόρηση από τον εργασιακό φόρτο των τελευταίων μηνών ένα απρόσμενο ατύχημα έλαβε χώρα!

Συγκεκριμένα την Τρίτη 30/4/2019 και ώρα 20:00 κατά τη μετάβαση μας από το χώρο διαμονής μας με σκοπό να περιηγηθούμε στην πόλη της Βουδαπέστης, στη διασταύρωση της οδού Wesselényi και της οδού Kertész αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής λοιπές συνθήκες εξετράπη της πορείας του ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε συνολικά 5 από τα 6 άτομα που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Μεταξύ αυτών ο αδερφός μου Δημήτρης Ραϊδης και η κοπέλα του (ΜαριλέναΠέππα), δύο κοπέλες Ουγγρικής καταγωγής, καθώς και ο σύζυγος μου Γιάννης Πανουκλιάς, που οι περισσότεροι γνωρίζετε από την καλλιτεχνική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού στον ευρύτερο νόμο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σόου μουσικού διαγωνισμού "thevoiceofGreece".

Δυστυχώς απόρροια αυτού του ατυχήματος ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Γιάννης ο οποίος έκτοτε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου στη Βουδαπέστη έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Να σημειωθεί ότι σοβαρό κάταγμα προκλήθηκε και στα άκρα της Μαριλένας, αλλά και μικροτραυματισμοί στους υπόλοιπους τρεις πεζούς που ενεπλάκησαν.

Οι επιβλέποντες ιατροί είναι μέχρι στιγμής συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Γιάννη, δεν παύει όμως τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα.

Σαν οικογένεια του Γιάννη ζητάμε τη βοήθειά ατόμων που μπορεί να γνωρίζετε ότι βρίσκονται στην πόλη της Βουδαπέστης και γνωρίζουν καλά τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και οι μηχανισμοί της Ουγγαρίας, ώστε να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα μας. Τυχόν βοήθεια από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και δικηγόρους με γνώσεις της Ουγγρικής πραγματικότητας θα μας ήταν πάρα πολύ χρήσιμη.

Κύριο μέλημα μας είναι η υγεία του Γιάννη και η αποκατάσταση της.

Θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις σε ότι αφορά την υγεία του, έτσι ώστε να μην υπάρξει παραπληροφόρηση.

Οικογένεια Γιάννη Πανουκλιά».

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Δείτε πότε θα δοθεί - Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Αναδρομικά: Αυτοί θα πάρουν έως και 7.000 ευρώ (ΠΙΝΑΚΕΣ)