ΚΟΣΜΟΣ

Η τελευταία selfie: Έβγαλαν φωτογραφία και μετά από 20 λεπτά πέθαναν (vid)

Η τελευταία selfie: Έβγαλαν φωτογραφία και μετά από 20 λεπτά πέθαναν (vid)
pixabay

Την τελευταία τους selfie έξω από ένα café στο Yorkshire έβγαλαν ένα ζευγάρι Βρετανών.

Στις 31 Μαρτίου 2019 η Lee-Anne Parkin, 40 ετών, και ο Steve Carroll, 43 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Driffield. Είκοσι λεπτά πριν το δυστύχημα το ζευγάρι έβγαλε μια selfie, δείχνοντας τις όμορφες στιγμές που περνούσε στην περιοχή.

Η Lee-Anne και ο Steve που επέβαιναν σε μηχανή συγκρούστηκαν με ένα αυτοκίνητο. Ο Steve πέθανε ακαριαία και η Lee-Anne διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μια εβδομάδα αργότερα η 40χρονη δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Η Lee-Anne ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και μετά τον τραγικό χαμό της η αδερφή της αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία χρηματοδότησης για τις αεροδιακομιδές ασθενών. Περιγράφοντας την αδερφής της, είπε: «Ήταν τόσο χαρούμενη, είχε ένα μοναδικό χαμόγελο που δεν μπορώ να ξεχάσω. H Lee-Anne αφήνει πίσω της δύο παιδιά, ηλικίας 13 και 16 ετών. Την ημέρα του δυστυχήματος θα πήγαινε να γνωρίσει την οικογένεια του Steve. Μέσω της δωρεάς οργάνων, η Lee-Anne έχει βοηθήσει πέντε ανθρώπους, ανάμεσα τους και μία γυναίκα - ηλικίας 50 ετών – που περιμένει έντεκα χρόνια για να κάνει μεταμόσχευση νεφρού».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σάλος: Βουλευτής επιτέθηκε σε διαδηλώτρια - Δείτε το βίντεο

Οργή στη Γαλλία: Οδηγός παραλίγο να πατήσει τυφλό - Έδειρε τον συνοδό του (vid)

Σχετικές ειδήσεις