ΕΛΛΑΔΑ

Πτολεμαΐδα: «Ακούγονταν μόνο τα χτυπήματα και οι φωνές των παιδιών» - Φρίκη από τις αποκαλύψεις

Πτολεμαΐδα: «Ακούγονταν μόνο τα χτυπήματα και οι φωνές των παιδιών» - Φρίκη από τις αποκαλύψεις
e-ptolemeos.gr

Στον εισαγγελέα Κοζάνης οδηγείται το μεσημέρι της Δευτέρας (24/06) η οδηγός ΙΧ, η οποία ευθύνεται για το θανατηφόρο τροχαίο με θύματα ποδηλάτες, που σημειώθηκε χθες στην Πτολεμαΐδα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας-Άρδασας όταν το όχημα που οδηγούσε η 62χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στην παρέα των ποδηλατών, που εκείνη την ώρα επέστρεφαν από την πρωινή τους βόλτα στην πόλη, σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας τέσσερις.

Η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, νοσηλευόταν σε κατάσταση σοκ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μέχρι σήμερα το πρωί, απ' όπου πήρε εξιτήριο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κοζάνης. Παράλληλα, έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία Πτολεμαΐδας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση του ενός πολυτραυματία ποδηλάτη παραμείνει κρίσιμη, πλην όμως σταθερή, ένας έχει κάταγμα στο πόδι, ενώ οι άλλοι δύο φέρουν μικρότερα τραύματα.

Ο πατέρας ενός εκ των ελαφρύτερα τραυματισμένων μίλησε στο Star και περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο πώς συνέβη το μοιραίο:

Οι δύο ποδηλάτες που έχασαν την ζωή τους, ο ένας από την Έδεσσα και ο άλλος από το Πλατανόρευμα του δήμου Σερβίων, είχαν πάθος με το ποδήλατο και είχαν συμμετοχές και πολλά βραβεία σε ποδηλατικούς αγώνες της ευρύτερης περιοχής.

Η κηδεία του άτυχου 25χρονου ποδηλάτη Γιώργου Πράσσου θα τελεστεί σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στο Πλατανόρευμα.

Δείτε ΕΔΩ ποιοι είναι οι άτυχοι ποδηλάτες

Διαβάστε επίσης:

«Βυθίσατε το Γιαβούζ»! Έτοιμη η Ελλάδα για ηχηρή απάντηση στους Τούρκους

Επτά φορές ισόβια στον serial killer της Κύπρου

Σχετικές ειδήσεις