ΕΛΛΑΔΑ

«Πανικός» στο Σύνταγμα: Είδαν έναν... «σαμουράι» με σπαθί (pics)

«Πανικός» στο Σύνταγμα: Είδαν έναν... «σαμουράι» με σπαθί (pics)

Απρόσμενη εμφάνιση έκανε στην πλατεία Συντάγματος ένας πολίτης διαφορετικός από τους άλλους, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην οποία μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε με καθυστέρηση το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτό όμως που τράβηξε την προσοχή όσων έφτασαν στο σημείο νωρίτερα για να παρευρεθούν στην προεκλογική συγκέντρωση, ήταν ένας άνδρας ιαπωνικής καταγωγής ο οποίος φορούσε την παραδοσιακή ενδυμασία και έφερε μαζί του και ένας σπαθί σε θήκη!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της gallery που ακολουθεί ο Ιάπωνας, δεν είχε αντίρρηση στο να φωτογραφηθεί με φόντο την πλατεία, όπου πραγματοποιείται η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν ανοίξουν οι κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου.

Άνδρες ασφαλείας, όταν αντιλήφθηκαν τον άνδρα έσπευσαν να τον απομακρύνουν -διακριτικά - από τον χώρο της συγκέντρωσης για κάθε ενδεχόμενο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας δεν φαίνεται να είχε πολεμικές διαθέσεις καθώς πόζαρε στον φακό χαμογελαστός και ευδιάθετος!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Αποκάλυψη! Αυτός κερδίζει τις εκλογές 2019 - Μεγάλη η διαφορά

Τουρκία - ΗΠΑ: Τώρα αρχίζει ο «πόλεμος»! Αυτή είναι η τιμωρία του Ερντογάν

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.