ΕΛΛΑΔΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Η στιγμή που τον ξυλοκοπούν στη Συγγρού (pics+vid)

Θέμης Αδαμαντίδης: Η στιγμή που τον ξυλοκοπούν στη Συγγρού (pics+vid)

Τι αναφέρει ο τραγουδιστής για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε. Πώς το πλησίασαν και του επιτέθηκαν οι «άγνωστοι».

Συγκλονισμένος και αδυνατώντας να πιστέψει τα όσα συνέβησαν στην περιοχή της Καλλιθέας εμφανίστηκε ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο ίδιος πήγαινε στο μαγαζί όπου συχνάζει, όταν μια μηχανή σταμάτησε δίπλα του και οι δυο άντρες που ήταν πάνω σε αυτή κατέβηκαν και του ζητούσαν σε έντονο ύφος τα χρήματα που είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία για τις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19.30, στην Καλλιθέα και σύμφωνα με την καταγγελία του τραγουδιστή, τον πλησίασαν δυο άτομα που ήταν πάνω σε μηχανή, τον απείλησαν και στη συνέχεια του επιτέθηκαν άγρια.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Περπατούσα…Με πλησίασαν δυο τύποι, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί με πλησιάζουν… Και εκεί έγινε μία... δεν πρόλαβε να γίνει τίποτα άλλο. Μου είπαν για κάτι χρήματα.»

Έπειτα συνέχισε λέγοντας:

«Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε το δίκιο μας. Ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν άνομες πράξεις και ανήθικες».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει πως ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω απ’ όλα είναι επιχειρηματίας της νύχτας, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει υπογράψει συμφωνητικό με τον τραγουδιστή για μία σειρά συναυλιών το καλοκαίρι.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο, ενώ παράλληλα έδειξε στην κάμερα του ΑΝΤ1 αντίγραφο της μήνυσης, το οποίο είχε επάνω αίματα.

Ο τραγουδιστής έχει υποστεί από την επίθεση κάταγμα στη μύτη και κάποιους μώλωπες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Σχετικές ειδήσεις