Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία: Αγωνία για την 34χρονη Natalie - Οι φωνές από το δωμάτιο, το αίμα και το στίγμα του κινητού

Newsbomb

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται στην Ικαρία - Η 34χρονη αστροφυσικός βγήκε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ - Αρχές και εθελοντές «χτενίζουν» το νησί για να βρουν τη Natalie Christopher

Καθώς όλοι αναζητούν ένα ίχνος της 34χρονης αστροφυσικού, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, έρχονται στο φως στοιχεία γύρω από τις τελευταίες της ώρες πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το sigmalive, η καμαριέρα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της, ανέφερε στον ξενοδόχο και την ΕΛ.ΑΣ πως ένα βράδυ πριν χαθούν τα ίχνη της Νάταλι, είχε ακούσει φωνές.

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχό μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Οι αποκαλύψεις του ξενοδόχου

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου έμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της μίλησε στο Sigmalive και επιβεβαίωσε την είδηση περί εντοπισμού κηλίδων αίματος στο δωμάτιο όπου διέμενε η Αγγλοκύπρια με το σύντροφή της.

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία».

Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονης.

«Το παιδί χθες έτρεχε με τους πυροσβέστες σαν τρελός. Πανικοβλημένος, ανησυχούσε, εώς έκλαιγε ο άνθρωπος. Μου είπε "για όνομα του Θεού ολόκληρη επιχείρηση, με ελικόπτερα, θερμικές κάμερες και δεν μπορεί να βρεθεί ακόμα αυτή η κοπέλα; Άνοιξε η γη και την κατάπιε;"» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θοδωρής Θεοδωράκης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο απέναντι νησί που λέγεται «Φούρνοι».

«Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές».

Το μυστήριο με το κινητό της τηλέφωνο

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τρίτης το κινητό της 34χρονης το οποίο ήταν κλειστό, εξέπεμψε σήμα, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εξαφάνισή της. Οι Αρχές έστειλαν δύο μηνύματα SMS στον αριθμό, τα οποία όμως έμειναν αναπάντητα. Από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία της Ικαρίας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας Σάμου και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που κατέφτασαν εσπευσμένα στο νησί, εκτός από τους Φούρνους Ικαρίας εντόπισαν άλλο ένα σημείο από το οποίο εξέπεμψε το κινητό της εξαφανισμένης γυναίκας, το οποίο ωστόσο δεν αποκαλύπτεται γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει τις έρευνες. Από τη στιγμή πάντως που έκλεισε η κεραία των Φούρνων, το σήμα οδηγεί προς συγκεκριμένη περιοχή.

Αγωνιώδεις έρευνες

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού, εθελοντές και κάτοικοι «χτενίζουν» το νησί για να βρουν τη Natalie Christopher.

Οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες τους στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκιου, όπου ή ίδια η 34χρονη είχε δηλώσει τηλεφωνικά στον σύντροφο της ότι βρισκόταν, όταν επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί της, χθες το πρωί.

Ο σύντροφός της απηύθυνε έκκληση στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αλλά και στους τεχνολογικούς κολοσσούς, να συνδράμουν ώστε να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου το οποίο ήταν ανοιχτό.

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία», δήλωσε ο σύντροφος της 34χρονης αστροφυσικού μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της Τρίτης (6/8) αναχώρησε από την Αθήνα και ένα ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, που μετέβη στην Ικαρία για να συνδράμει στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων.

«Προς πάσα κατεύθυνση οι έρευνες»

«Είναι μια περιοχή περιπου 4,5 χιλιόμετρα απόσταση από τον Άγιο Κήρυκο και βέβαια αντιλαμβάνεστε ότι όσο περνούν οι ώρες αυτή η περιοχή ανοίγει από την πλευρά των ερευνών. Μιλάμε για έναν ορεινό όγκο ο οποίος έχει χαμηλή βλάστηση, χωρις χαράδρες ή γκρεμούς. Η αλήθεια είναι απορίας άξιον γι αυτό εντατικοποιούνται οι δυνάμεις από στιγμή σε στιγμή. Διεξάγουμε έρευνες προς πάσα κατεύθυνση με ο,τι αυτό συνεπάγεται» τόνισε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος, εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου και από χθες ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.

Το ιστορικό της εξαφάνισης

Η 34χρονη Natalie Christopher, αστροφυσικός από τη Βρετανία, πήγε στην Ικαρία- στην περιοχή Κεραμέ- με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν τη Δευτέρα(5/8) για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8), όταν ξύπνησε ο 38χρονος, της τηλεφώνησε γιατί έλειπε. Στην τελευταία τους συνομιλία - σύμφωνα με τον Κύπριο σύντροφό της - η Natalie ανέφερε πως είχε πάει για τρέξιμο.

Η ώρα, όμως, περνούσε και η 34χρονη δεν επέστρεφε. Ο σύντροφός της υποστηρίζει πως προσπάθησε ξανά να μιλήσει μαζί της, ωστόσο, η ίδια δεν απαντούσε.

Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

Ποια είναι η 34χρονη Βρετανίδα

Μία γυναίκα υπερδραστήρια, με λατρεία στον αθλητισμό και τη φύση.

Αυτή είναι η 34χρονη Βρετανίδα Natalie Christopher που αγνοείται στο νησί της Ικαρίας.

Το προφίλ της στο Facebook μάλιστα είναι γεμάτο από φωτογραφίες με δράσεις της στη φύση και στον αθλητισμό.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Δραματική έκκληση της αδερφής της

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες από γη και αέρα στην Ικαρία, η αδερφή της, με μια ανάρτηση στο facebook ζητάει και εκείνη, αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Ζητάει επίσης, να μην καλούν την εξαφανισμένη αδερφή της στο κινητό της, όσοι έχουν τον αριθμό, καθώς έτσι θα τελειώσει η μπαταρία του τηλεφώνου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: 8χρονη παραπονιόταν για πόνο στο στομάχι - Δείτε τι βρήκαν οι γιατροί

Καιρός τώρα: Με μελτέμια στο Αιγαίο η Τετάρτη - Ανεβαίνει η θερμοκρασία (pics)