Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Πατούλης: Έτσι κόλλησα κορονοϊό - Αρνητικοί η σύζυγος και ο γιος μου

Newsbomb

Χωρίς συμπτώματα παραμένει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό.

Μιλώντας στο STAR ο κ. Πατούλης αποκάλυψε το «χρονολόγιο» της περιπέτειάς του που ξεκίνησε μετά από συνάντηση με δήμαρχο στο γραφείο του την περασμένη Παρασκευή.

«Την Παρασκευή είχε έρθει ένας δήμαρχος στο γραφείο. Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα, όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι ήταν θετικός. Ο αντιπεριφερειάρχης χθες (σ.σ. τη Δευτέρα) έκανε τεστ, βγήκε θετικός, οπότε έκανα κι εγώ σήμερα (σ.σ. Τρίτη) και βγήκα κι εγώ θετικός. Θα κάνουμε ό,τι λέει το πρωτόκολλο, προφανώς. Κάναμε και στη σύζυγο και στον γιο, είναι αρνητικοί», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Ανάρτηση στο Instagram έκανε και η Μαρίνα Πατούλη, γράφοντας: «Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονoϊού και τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν αρνητικά.

Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα, ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις, και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα, θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αποφασίζει για την παράταση του lockdown - Πώς θα ανοίξουν λιανεμπόριο, εστίαση