Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη: Δολοφονία ξενοδόχου - Ο διάλογος που εξόργισε τον 20χρονο (vid)

Ελένη Κολιοφούτη Ελένη Κολιοφούτη

Ο 20χρονος από την Αλβανία που κατηγορείται ότι τον σκότωσε, ομολόγησε ότι τον χτύπησε και στη συνέχεια τον έκαψε ζωντανό με βότκα.

Το έγκλημα έγινε για 200 ευρώ, χρήματα που φέρεται να χρωστούσε το θύμα στον κατηγορούμενο. Ο νεαρός επισκέφθηκε τον άτυχο ξενοδόχο το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο του στην Οία και ακολούθησε το έγκλημα.

Τι είπε στην αστυνομία ο 20χρονος

Ο 20χρονος, σύμφωνα με το Star, ισχυρίστηκε στις Αρχές: «Ο ξενοδόχος μου επιτέθηκε πρώτος. Ήρθαμε στα χέρια και άρχισα να τον χτυπάω. Τον έσπρωξα και έπεσε κάτω. Πήρα ένα λοστό και τον χτύπησα στο κεφάλι. Πίστεψα ότι ήταν νεκρός. Θόλωσα. Τον έσυρα μέσα στο ξενοδοχείο. Βρήκα ένα μπουκάλι βότκα, τον περιέλουσα και του έβαλα φωτιά. Ήθελα να φανεί σαν ατύχημα».

O 20χρονος προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του καθώς πέταξε το μπουκάλι βότκα, τα ματωμένα ρούχα και τον λοστό στην Καλντέρα. Επί πέντε ημέρες ατάραχος συνέχιζε κανονικά τη ζωή του, εργαζόταν και έπινε καφέ με τους φίλους του.

Ο 20χρονος δράστης του φονικού στη Σαντορίνη

Τον πρόδωσαν οι κάμερες ασφαλείας γειτονικού ξενοδοχείου που τον κατέγραψαν να μπαίνει και να βγαίνει από το ξενοδοχείο. Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου και από εκεί στον ανακριτή. Υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον άτυχο ξενοδόχο.

Ο διάλογος που πυροδότησε την επίθεση

Την ημέρα του εγκλήματος, ο 20χρονος ζητούσε από φίλους του δανεικά. Δεν είχε στην τσέπη του ούτε ένα ευρώ και ένας συμπατριώτης του τού δάνεισε 50 ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα πήγε στο ξενοδοχείο του 69χρονου. Τον περίμενε στην είσοδο και του είπε: «Θα μου δώσεις τα χρήματα;». Ο ξενοδόχος του απάντησε «όχι δε στα δίνω τώρα». Αυτά ήταν και τα λόγια που πυροδότησαν την άγρια επίθεση του νεαρού στο θύμα, όπως μεταδίδει το Star.

Ο 20χρονος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και έχει απελαθεί δύο φορές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αποφασίζει για την παράταση του lockdown - Πώς θα ανοίξουν λιανεμπόριο, εστίαση