Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: Γρίφος το εάν θα εμφανιστεί η δράστις - «Πρόθεσή της είναι να μην εκτεθεί» (vid)

Newsbomb

Δίκη για βιτριόλι: Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη με παρούσα την Ιώαννα Παλιοσπύρου. Άγνωστο ακόμα τι θα κάνει η Έφη Κακαράντζουλα.

Στις 30 Σεπτεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας θα συνεχιστεί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα δεν θα εμφανιστεί για ακόμα μία φορά στη δίκη.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή. «Αυτό που θέλω να γίνει σαφές είναι ότι είναι δικαίωμά της, δεν κάνει κάποια παρανομία. Της δίνει ο νόμος το δικαίωμα και να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο της», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

«Στην περίπτωση που εμφανιστεί το κλίμα θα είναι βαρύ από τους παρευρισκόμενους και τους δημοσιογράφους, θα εμφανιστεί το πρόσωπό της. Η πρόθεσή της είναι ακριβώς αυτή, να μη δείξει το πρόσωπό της, να μην εκτεθεί. Η τακτική της είναι αυτή. Ενδεχομένως θα έρθει μόνο στην απολογία της, να δεχτεί κάποιες ερωτήσεις. Δεν είναι ούτε τότε η παρουσία της υποχρεωτική», πρόσθεσε.

«Ακόμα και σήμερα η κατηγορούμενη παίρνει χαρά από την πράξη της, αυτή είναι η άποψή μου» είπε ο κ. Λύτρας.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο δικαστήριο, τη μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ζήτησε, διά του συνηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η 37χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι. Ο κ. Κεχαγιόγλου, εκφράζοντας την προσωπική συμπάθειά του στο θύμα, δήλωσε πως η εντολέας του ομολογεί την πράξη της αλλά ζητά μετατροπή της κατηγορίας σε ευμενεστερο ποινικό χαρακτηρισμό.

Στις 14 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στις κάμερες, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε την άνοιξη του 2020.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώθηκε το «mega deal» Ελλάδας-Γαλλίας - Τι θα περιλαμβάνει η αμυντική συμφωνία

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;