Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από το θανατηφόρο τροχαίο – Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Newsbomb

Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι.

Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας καταγράφονται δύο αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, μόλις 500 μέτρα από το σημείο όπου ο 18χρονος Παναγιώτης έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο, στην οδό Παπανικολή λίγο πριν τη συμβολή της με τον οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Χαλάνδρι. Ο νέος έχασε τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον Alpha, στο εν λόγω βίντεο καταγράφονται οι κόντρες του 18χρονου με τον 20χρονο φίλο του, λίγο πριν από τη μοιραία σύγκρουση. Τα δύο αυτοκίνητα φαίνονται να κινούνται σχεδόν παράλληλα με κατεύθυνση την Κηφισίας, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Λίγα μέτρα πιο κάτω, το αυτοκίνητο του 18χρονου εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο δέντρο, το οποίο ξεριζώθηκε λόγω της σφοδρής σύγκρουσης.

Δίωξη για κακούργημα στον 20χρονο που συνελήφθη

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 20χρονου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολάου.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, από τα οποία φέρεται να προέκυψε πως το αυτοκίνητο του 20χρονου ήταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος, με πιθανότερο σενάριο οι δύο φίλοι να έκαναν κόντρα. Ο 20χρονος θα λάβει προθεσμία για την απολογία του.

Δεν φορούσε ζώνη και δεν είχε δίπλωμα το θύμα

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία για την τραγωδία, με θύμα έναν 18χρονο, στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ φέρεται να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών με τον οδηγό του να εγκλωβίζεται και να χρειάζεται η συνδρομή οχτώ πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

«Σήμερα θα μάθαινε πώς έγραψε στις Πανελλαδικές»

Παράλληλα, ο θείος του 18χρονου συγκλονίζει με όσα δήλωσε στο Mega: «Δράμα… Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει την Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε Πανελλήνιες. Τώρα έδωσε Πανελλήνιες, φέτος. Περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό».

Οι άνδρες της τροχαίας τώρα εξετάζουν καρέ – καρέ τα βίντεο από καταστήματα της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν τον 18χρονο Παναγιώτη στον θάνατο.