Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο - Ασέλγεια: Συγγενείς της 11χρονης προπηλάκισαν τον κατηγορούμενο - «Θα σε σκοτώσουμε»

Newsbomb

Την οργή των συγγενών του κοριτσιού στο οποίο κατηγορείται ότι ασέλγησε, προκάλεσε ο 50χρονος μόλις εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (13/02) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια ήταν δρακόντεια αλλά δεν αποδείχθηκαν αρκετά για αποφευχθεί ο προπηλακισμός του κατηγορουμένου.

Μόλις εμφανίστηκε στο δικαστήριο, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του 11χρονου κοριτσιού του πέταξαν αντικείμενα ενώ κάποιοι επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν προκειμένου να τον χτυπήσουν. Άμεσα, αστυνομικοί μπήκαν μπροστά του προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε στο βίντεο τι συνέβη

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως πριν από λίγες ημέρες, μετά από σχετική καταγγελία που έκανε η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού. Ο 50χρονος συνελλήφθη και οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος ποινική δίωξη εις βάρος του.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης, με την οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία στο Ηράκλειο. Όπως όλα δείχνουν αυτό φέρεται να διευκόλυνε τον κατηγορούμενο να προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ για πιλότο όταν άκουσε τι ξέχασε επιβάτης στο αεροδρόμιο (pics)

Αθώα ή ένοχη η Ειρήνη: Οι ένορκοι αποφασίζουν για την τύχη του μοντέλου με την κοκαΐνη (pics)