Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Ο Μητσοτάκης, η Ελπίς, η δυσφορία και ο ανασχηματισμός

Ο Μητσοτάκης, η Ελπίς, η δυσφορία και ο ανασχηματισμός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μαθαίνω πως σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός θα εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση κατά της Αττικής Οδού ενώ θα ξεκαθαρίσει πως το διχίλιαρο που θα πάρουν όσοι εγκλωβίστηκαν δεν θα μπορεί να συμψηφιστεί με πιθανές διεκδικήσεις που θα έχουν πολίτες κατά της εταιρίας.

Με απλά λόγια η εταιρία δεν φαίνεται να καθαρίζει εύκολα. Και όπως καταλαβαίνω πλέον πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει και τις αποζημιώσεις που είχε ζητήσει για τις απώλειες σε έσοδα από τα μέτρα για την πανδημία και τα λοκ ντάουνς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ευχαριστήσει όσους εργάστηκαν σκληρά για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, θα τονίσει όμως πως ο κρατικός μηχανισμός δεν είναι στο σημείο να αντιμετωπίζει με επάρκεια τέτοια φαινόμενα και πως δεν μπορεί παθογένειες δεκαετιών να λυθούν μέσα σε λίγα χρόνια.

Η γάτα που πέρασε τις δύσκολες ώρες της κακοκαιρίας στο Μαξίμου μου αποκάλυψε πως το κλίμα είναι βαρύ και για τον Περιφερειάρχη Αττικής στον οποίο και αποδίδουν ευθύνες για το χάος στις κεντρικές αρτηρίες και κυρίως στη Μεσογείων με τον εγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών ενώ δυσφορία υπάρχει και για κάποια κυβερνητικά στελέχη που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Και επειδή ήδη έχει ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό ο Πρωθυπουργός θα τα λάβει όλα υπόψη του. Τον ανασχηματισμό πάντως αν με ρωτάτε τον βλέπω κάπου εκεί κοντά στον Απρίλιο όπου θα ξεμπερδέψουμε όπως φαίνεται και με την πανδημία, και θα είναι και ο τελευταίος πριν τις εκλογές.

Πριν γίνει το μπάχαλο με την κακοκαιρία θα σας έλεγα πως θα αλλάξουν 2,3 υπουργοί και περισσότεροι υφυπουργοί αλλά τώρα η κατάσταση περιπλέκεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Και ο Καραμανλής βάζει στο στόχαστρο την Αττική Οδό - «Θα αποδοθούν ευθύνες»

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού

Ποια Πολιτική Προστασία; Κινδύνευσαν πολίτες – Καμία υπευθυνότητα, καμία σοβαρότητα, καμία ντροπή…