ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα - Πού θα σαρώσουν σε λίγες ώρες

Καιρός - Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα - Πού θα σαρώσουν σε λίγες ώρες

Καιρός: Προσοχή! Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει σε λίγες ώρες τη χώρα - Πού και πότε θα «χτυπήσει», σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (02/02/2018) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα και τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, στα πελάγη η ένταση των ανέμων θα φθάσει τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.

Πού θα χτυπήσουν το Σάββατο τα φαινόμενα

Το κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει το Σάββατο (03/02) τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν τα δυτικά και βόρεια τμήμα της Θεσσαλίας και της κεντρικής Μακεδονίας.

Πού θα χιονίσει την Κυριακή

Τα έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού την Κυριακή (04/02) θα «χτυπήσουν» μέχρι το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική και κεντρική Στερεά, στη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς.

Από το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Μέχρι το βράδυ η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» πιθανόν την ανατολική Μακεδονία και Θράκη.