ΚΑΙΡΟΣ

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Έρχεται ψυχρή κατεβασιά με βροχές και καταιγίδες – Προσοχή στην Εύβοια

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Έρχεται ψυχρή κατεβασιά με βροχές και καταιγίδες – Προσοχή στην Εύβοια
INTIME

Νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της Ελλάδας, τις επόμενες ώρες - Ο Τάσος Αρνιακός δίνει όλες τις λεπτομέρειες στο Newsbomb.gr

Διαφορετικό «πρόσωπο» θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Το φθινόπωρο αποφασίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του από το απόγευμα, με μια ψυχρή κατεβασιά, η οποία θα ξεκινήσει από το απόγευμα από τα βόρεια με βροχές καταιγίδες και δεν αποκαλείται κατά τόπους να δούμε και χαλαζοπτώσεις.

Ειδικότερα, στα ανατολικά και βόρεια της Πελοποννήσου, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες, τα κεντροανατολικά της Θεσσαλίας, τη δυτική και κεντροανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα με την πιθανότητα να σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας, καθώς τα φαινόμενα θα είναι έντονα, αλλά με μικρή διάρκεια.

Η κακοκαιρία αυτή εκτός από τα έντονα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ισχυρούς βοριάδες, οι οποίοι θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στους 25 – 30 στις περισσότερες πεδινές και ηπειρωτικές περιοχές. Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες στη βόρεια Ελλάδα 23-26, 27-30 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, με εξαίρεση τη νότια Κρήτη όπου θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού – Ποιοι παίρνουν σειρά