ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός – Μαρουσάκης: Χειροτερεύουν τα πράγματα, πολύ μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες

Καιρός κακοκαιρία Μαρουσάκης
Καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα για το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες ημέρες
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα για το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες ημέρες

Από σήμερα το απόγευμα αναμένεται να αλλάξει ξανά ο καιρός με το πρώτο κύμα κακοκαιρίας να χτυπά τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες και τη μεγαλύτερη επιδείνωση να αναμένεται από το Σάββατο όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Σήμερα ο καιρός θα είναι ήπιος αλλά από το απόγευμα θα μας τα χαλάσει καθώς το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα αρχίσει να μετατοπίζεται προς τα ανατολικά» είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προσθέτοντας ότι «από αύριο, Παρασκευή, χειροτερεύουν τα πράγματα».

Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμα πιο ισχυρό θα είναι το κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει την Ελλάδα το Σάββατο με πολύ μεγάλα ύψη βροχής στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και την δυτική ηπειρωτική χώρα γι’ αυτό και «θέλει πολύ μεγάλη προσοχή», όπως είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ειδικότερα για αύριο, Παρασκευή η μέρα θα ξεκινήσει με κακοκαιρία που προς το μεσημέρι θα επηρεάσει και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ για τον καιρό του Σαββάτου ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι «οι πιο ισχυρές βροχές θα πέσουν στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά αλλά και τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας» με το κύμα κακοκαιρίας θα να εκτονώνεται προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Όπως είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, τέλος, μια νέα κακοκαιρία αναμένεται από Τρίτη- Τετάρτη με πτώση της θερμοκρασίας λόγω της πολικής αέριας μάζας που θα έρθει στη χώρα μας από την κεντρική Ευρώπη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μία «παρεξήγηση» έφερε τη σύλληψη του κροίσου Μπένι Στέινμετζ στην Αθήνα

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Στους τρεις μήνες το πιστοποιητικό νόσησης - Εξετάζονται αλλαγές για το πιστοποιητικό εμβολιασμού