ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες - Πού επιμένουν οι καταιγίδες την Τετάρτη (28/9)

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες - Πού επιμένουν οι καταιγίδες την Τετάρτη (28/9)
Intime News

Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου στα δυτικά και ανατολικά με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και νότιους-νοτιοδυτικούς ανέμους έως 6 μποφόρ

Την Τετάρτη αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες υπάρχει στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά, βόρεια και νότια τμήματα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 29, στην Ήπειρο από 8 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 23-25, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά του νομού έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.